+31(0)255577142 info@plexiline.nl

Vitrines

Glashelder en stofvrij zijn de Plexiglas vitrines van Plexi-line. Wij werken voor musea en andere grote instellingen en bedrijven, maar ook voor individuele klanten die hun kostbare objecten en kunstwerken willen tentoonstellen en/of beschermen onder een mooie kap.
Wij maken perspex en plexiglas vitrines op maat voor het tonen en beschermen van uw producten en/of kunstvoorwerpen. Een Plexi-line vitrine geeft uw product een meerwaarde terwijl het goed wordt beschermd tegen beschadiging en/of diefstal. Tevens kunnen wij de vitrine zo ontwerpen en maken dat de producten juist gemakkelijk uit de vitrine zijn te nemen. De meeste van onze vitrines zijn helder en transparant – gemaakt van acrylaat plexiglas – en kunnen verschillende vormen hebben. Ook hier geldt dat er creatief veel mogelijk is. Vorm, kleur, opdruk, beweging en licht kunnen worden geïntegreerd waardoor de attractieve waarde enorm wordt verhoogd.

 

U

Glashelder

Glashelder en mooi transparant.

~

Bescherming

Goed beschermd tegen beschadiging en/of diefstal

VITRINEs-op-maat-ijmuiden
R

Plexiglas is helderder dan glas

R

UV bestendig

R

Minderspiegelend oppervlak dan glas

R

Vijf zijdes glashelder in verstek verlijmd

R

Veilig: geen kans op glasbreuk

R

Licht in gewicht

Vitrines-op-maat

Plexiglas heeft de voorkeur bij professionele luxe presentaties op een rustige locatie. Het materiaal is weliswaar krasgevoeliger dan glas maar daar staat tegenover dat het oppervlak aanzienlijk minder spiegelt dan conventioneel glas. Dit voorkomt hinderlijke en afleidende (zichzelf herhalende) reflecties. De plexiglazen vitrines zijn bovendien licht in gewicht en haast ongevoelig voor breuk, wat ze zeer geschikt maken voor reizende presentaties, exposities of beurzen.

Professioneel

Een mooie vitrine voor luxe presentaties

Gewicht

Licht in gewicht en ontzettend duurzaam.