+31(0)255577142 info@plexiline.nl

Plex-line

Plexi-line is een kleine en daardoor flexibele onderneming met als motto: “Kunststof met verstand”Het is goed mogelijk dat u Plexi-line of zijn producten reeds kent want de onderneming bestaat al meer dan 20 jaar. Glashelder en getint plexiglas (acrylaat) vormt een belangrijk onderdeel van ons leveringsprogramma. Geleverd op maat in platen of verwerkt in producten.

In de loop der jaren zijn door de behoefte van onze klanten aan specifieke eigenschappen andere kunststoffen toegevoegd. De slagvaste eigenschappen van Polycarbonaat en PET G bijvoorbeeld maken dat door ons veel transparante beplating en beschermingskappen op machines van deze materialen worden gemaakt.

 

Flexibele onderneming

Ons motto ” Kunststof met verstand”
plexi-line logo

Ervaring in jaren

plexi-line-nl-ijmuiden-plexiglas-op-maat

Advies

Voor de machine- en apparatenbouw worden regelmatig POM, PA en PE ingezet in verband met hun sterkte en vormvastheid. Vooral voor machines in de voedingsmiddelen industrie zijn materialen nodig die zich goed laten reinigen en geen geur afgeven.

Wij kunnen werken met de meest voorkomende tekening bestanden maar een ingescande schets is vaak al voldoenden voor het maken van een offerte. Bij eenvoudige producten volstaat het opgeven van enkele maten. Met van u gekregen tekeningen, gegevens en modellen zullen wij natuurlijk zeer discreet omgaan.

Wanneer u een kunststof (product) of advies nodig heeft dat wij niet op deze site hebben toegelicht aarzel dan niet en neem contact met ons op.