+31(0)255577142 info@plexiline.nl

Machine delen en afscherming

De machines en apparaten die u maakt of die in uw productie proces worden ingezet moeten natuurlijk veilig zijn voor de mensen die ze bedienen. Ontwerpers gaan dan ook in eerste instantie voor een intrinsiek veilige, gesloten machine of installatie. Veel processen vereisen echter een visuele controle en/of het fijn afstellen van formaatdelen bij een productwissel.

Fantastische kappen!

Speciaal voor uw machine op maat gemaakt!

Verschillende maten

Beschikbaar voor grote en kleinere machines!
Machine-kappen
Machine-kappen-bestellen-plexi-line

Transparante kunstofkappen

Om dit probleem eenvoudig op te lossen leveren wij transparante kunststof kappen, panelen en deuren die letsel voorkomen, maar toch een vrij uitzicht te bieden op het proces in de machine of installatie. Stof en insecten kunnen de producten niet bereiken. Licht heeft wel vrije toegang tot de machine. De transparante afscherming geeft een prima bescherming van het bedieningspersoneel en zorgt bovendien voor een aanzienlijke geluid demping. Geuren, gassen en dampen die in de machine vrijkomen blijven in de machine en worden eventueel via een afzuigsysteem afgevoerd.

U

Goed zicht

U kunt alles goed zien!
s

Afgesloten

Geen toegang voor stof en insecten!
bescherming-machinekap-mensen-ijmuiden
Beschermings-kap-machine
Beschermkappen-machine-beveiliging-ijmuiden
broodmachine-kappen-bescherming

Verschillende diktes en toepassingen

Voor de kappen gebruiken wij Acrylaat, PETG of slagvast Polycarbonaat in verschillende diktes afhankelijk van het formaat en/of de toepassingen. Ook wanneer u te maken heeft met gebruikte-, gereviseerde- of gemodificeerde- machines of installaties kunnen wij voor vervanging zorg dragen. Omdat wij kunnen werken vanaf tekening of met de beschadigde, ondoorzichtig geworden afscherming als voorbeeld kunt u ons eenvoudig de tekening toezenden of de oude afscherming gewoon bij ons inleveren dan maken wij een nieuwe voor u! Onze transparante beschermingskappen en panelen worden ook vaak als aanraak afscherming in elektro- en besturings-kasten toegepast.

e

Dikte(s)

Verschillende dikte(s) voor de juiste toepassing!
l

Tekening

Wij kunnen uw huidige kappen vervangen van bestaande tekening!
verschillende-kappen-in-dikte-machines