+31(0)255577142 info@plexiline.nl

Displays en belettering

Displays uit plexiglas maken bij uitstek gebruik van het effect dat licht heeft op dit materiaal. Gepolijste zijkanten lijken zelf licht te geven! Plexi-line is in staat om naast de standaard displays specials te produceren. Als u het kunt bedenken kunnen wij het maken. Displays in winkels, showrooms en etalages. Natuurlijk van het standaard glasheldere acrylaat, maar ook van gekleurd materiaal en het zeer geschikte gematteerde acrylaat waarop vette vingers en stof nauwelijks houvast hebben. De displays kunnen ook van teksten en logo’s worden voorzien.

 

Winkels

Plex-line maakt mooie displays voor winkels en showrooms

Etalages

Laat uw etalages goed opvallen met een mooi display

Displays-op-maat-ijmuiden
Display-plexiglas-bestellen-ijmuiden

Led verlichting

Met behulp van moderne led verlichting kan met plexiglas een opvallend maar toch chique bord worden gemaakt als reclame uiting of om b.v. praktijk openingsuren te tonen. Hierbij zullen de in het plexiglas gefreesde letters en logo’s vanaf de zijkant worden belicht. Natuurlijk kan Plexi-line ook gevelbelettering verzorgen in de vorm van lichtbakken en borden maar ook van letters en logo’s uit gekleurd plexiglas die rechtstreeks op de gevel worden gemonteerd.

 

Opvallen

Verlichting valt op, zodat uw klanten weten waar ze moeten zijn.

Belettering

Plexi-line kan gevel belettering verzorgen voor uw bedrijf

Tentoonstellen

Op beurzen komen plexiglazen modellen van uw producten natuurlijk zeer goed tot hun recht. De werking van het product kan eenvoudig aan potentiële klanten worden getoond. Plexi-line heeft veel ervaring in het maken van dit soort displays, die meestal net zo goed functioneren als de ondoorzichtige originelen.

Display

Eenvoudig informatie naast een product of bijvoorbeeld in de showroom naast een auto.

Displays-naast-auto-bestellen-ijmuiden